Matkalaukut
Matkakassit
Pukulaukut
Käsilaukut
Olkalaukut & reput
Salkut
Tietokonelaukut
Ostoskärry & -kassit
Käsineet & lompakot
Muut
 

MATKA- JA VETOLAUKUTLaaja matkalaukkuvalikoimamme sisältää laadukkaita Samsonite, Cavalet, Cavalier, Roncato ja Delsey-tuotteita:
Kovat matkalaukut ovat erittäin kestävää polypropyleeni tai ABS-muovia, kaikissa laukuissa on vetokahva sekä kaksi tai neljä pyörää, koodilukitus, avain- tai pikalukitus.


Polypropyleenimuoviset:

                                                            Aeris Comfort / Aeris Basic                           

Aeris ja Aeris Comfort laukkumalliston valmistusmateriaalina on kevyt ja kestävä Polypropyleenimuovi, joka tarjoaa joustavan pakkausjärjestelmän. Mallistolla on moderni, aerodynaaminen muotoilu ainutlaatuisella Samsonite-pinnoitteella. Aeris-malliston laukkuja löydät kauden mukaan upeissa trendiväreissä!

Termo / Termo Comfort


Termo on kaikkea sitä, mitä onnistunut lomakin: kevyt, hauska, seikkailunhaluinen ja raikas! Linjakas ja yksinkertainen malli, Termo on uuden sukupolven matkalaukku, joka on valmistettu kestävästä Polypropyleenistä. Termo matkalaukut loistavat ihastuttavissa sateenkaaren väreissä!

Liuskoitettu Polypropyleenimuovi ( Curve (c) ):

Markkinoiden kevyin ja kestävin matkalaukku! Vetokahva, kaksi tai neljä pyörää, vetoketju, kiinteä koodilukko.

                              CosmoliteCosmolite on Samsoniten uutuusmallisto, jossa yhdistyvät tyylikkyys sekä Samsonitelle ominainen kestävyys ja keveys. Materiaalin lisäksi ainutlaatuinen, patentoitu simpukkamainen muotoilu antaa laukulle ennennäkemättömän kestävyyden. Euroopassa valmistettu Cosmolite laukku on vahvin matkalaukku kautta aikojen! Katso video!

Kankaisissa nylon- tai polyester-materiaalista valmitetuissa vetolaukuissa on myös kaikissa vetokahva, kiinteä tai erillinen lukkomekanismi, vetoketju, kaksi tai neljä pyörää. Vuori muovitettu kosteuden estämiseksi.


                 X’blade

Samsoniten X`blade mallisto on inspiroitunut autojen nykyaikaisesta turvallisuusteknologiasta: Ulkopuolella tukeva kehysrakenne sekä kumiset suoja"puskurit". Sisäpuolella vastaavasti ainutlaatuinen flat-pohjarakenne, monipuoliset sisätaskut ja kiinnitysnauhat pitävät tavarat omilla paikoillaan!

                   SahoraTravel

Sahora mallistossa yhdistyvät kaikki ne piirteet, jotka tekevät matkustamisesta nautinnollista! Samsonite on suunnitellut Sahorasta entistäkin kevyemmän, funktionaalisen sekä tarkkaan mietityn kokonaisuuden. Enemmän tilaa, kätevät lisätaskut ja uudenaikainen muotoilu.


            Cordoba

Cordoba laukuissa yhdistyy upea muotoilu, tyylikkäät yksityiskohdat sekä nerokas käytännöllisyys. Kaikki tämä on laitettu yhteen ultrakevyeeseen pakettiin!


Toimitamme tilauksesta kaikkia Samsonite-tuotteita. Valikoima voi vaihdella liikkeittäin.

Samsonite matka- ja vetolaukuissa on takuu kolmesta vuodesta aina elinikäiseen takuuaikaan.www.cavalet.se

Cavalet-valikoimassamme on mm. kovia ABS-muovisia vetolaukkuja. Cavalet-tarjonnastamme löytyy myös nahkainen vetolaukku.
Cavaletin-tuotteissa on aina takuu kahdesta viiteen vuoteen. Toimitamme tilauksesta kaikkia Cavalet-tuotteita.


      RONCATO


   www.roncato.com


UUSI Roncato Light on kevyt ja kestävä neljäpyöräinen matkalaukku kovempaankin käyttöön.
Laukku täyttää uudet kansainväliset enimmäismitat
158 cm (kork.+lev.+syv.)

Italialaisella polypropyleenimuovista valmistetulla laukulla on 5 vuoden valmistajatakuu.
Laaja värivalikoima!
Laukkujen koot:            68cm x 48cm x 27 cm       70 l             3,8 kg
                                          75cm x 53cm x 30 cm       90 l             4,6 kg
Roncaton Flexi-matkalaukkua on saatavilla kahta kokoa, 125 l sekä 85 l. Materiaalina on käytetty kestävää polypropyleenimuovia. Roncatossa on kolme avainlukkoa sekä koodilukko, kaksi tai neljä pyörää sekä runsas värivalikoima.
Kestävät Cavalier-vetolaukut ovat oman maahantuontimme ansiosta aina edullisia. Mallistomme vaihtelee kausittain, jatkuvasti saatavilla edullista perus vetolaukkua kauden trendiväreissä. Hinnat alkaen n. 35,-


Käsimatkatavaroiden viralliset mitat Finnairilla on 56 cm * 45 cm * 25 cm, osassa lentoyhtiöitä mitat 55 cm * 40 cm * 20 cm sekä lentokohtaisesti voi olla muita rajoituksia. Toukokuuhun 2008 mennessä kaikki EU-maat ottavat käyttöön mitoituksen 56 cm * 45 cm * 25 cm. Business-luokassa saa olla kaksi käsimatkatavaraa ja paino 10 kg, turistiluokissa Finnairilla uusilla mitoituksilla yksi käsimatkatavara painoltaan 8 kg ja lomalennoilla 5 kg.

Katso tarkemmat, lentoyhtiökohtaiset ohjeistukset tästä!


EtusivuTuotteetMyymälätTarjoukset/UutisetKanta-asiakas
powered by [www.webside.fi]