The Chesterfield Brand nahkainen olkalaukku C48.131401- Ruskea

79,95 

Tämä käytännöllinen ja kompakti olkalaukku Thompson The Chesterfield Brändiltä ei saa puuttua vaatekaapistasi! Kompaktin rakenteensa ansiosta et ota liikaa mukaasi, vain tärkeät tavarat. Tyylikkäällä ja elegantilla muotoilullaan tämä laukku antaa sinun loistaa kaikkiin tilaisuuksiin.

Tässä nahkaisessa olkalaukussa on kaksi irrotettavaa olkahihnaa. Pidempi olkahihna laukun kantamiseen crossbody-tilassa. Tämä olkahihna on säädettävä, joten voit käyttää sitä minkä pituisena tahansa. Lyhyen olkahihnan ansiosta voit kantaa laukkua mukavasti olkapäälläsi.

Päälokerossa on tarpeeksi tilaa puhelimelle, rahalle, avaimille ja jopa lasille. Päälokero on erotettu taskulla, johon mahtuu myös kortit. Edessä on vetoketjullinen ylimääräinen tasku, joka voidaan sulkea magneettisella läpällä. Takana toinen vetoketjullinen lisätasku

1 varastossa

Kuvaus

  • Kaksi irrotettavaa olkahihnaa, joista toinen on säädettävä
  • Päälokero vetoketjulla
  • Päälokero on erotettu lisätaskulla, johon mahtuu kuusi korttia
  • Tämä kompakti nahkainen olkalaukku on valmistettu korkealaatuisesta Wax Pull Up -nahasta. Wax Pull Up -nahalle on ominaista pehmeä ja joustava rakenne. Mahdolliset käytön jäljet ​​voidaan helposti hieroa pois pussin erikoiskäsittelyn ansiosta. Joten laukkusi kestää vuosia!

Materiaali: Wax pull up nahkaa

Mitat: Leveys 3 x Korkeus 12,5 x Pituus 22cm

Tilavuus: 0,8l